Volwassenen

Voor het volwassen publiek organiseren wij diverse activiteiten. Eens in de maand organiseert Verzet de Zinnen zijn eigen podium; Writersblock. Tijdens Writersblock treden steeds 2 dichters/schrijvers op. Tevens is er iedere editie een muzikaal optreden.

Ook organiseren wij jaarlijks het festival ‘Kunstzin’. Kunstzin is een festival vol workshops voor en optredens van taalkunstenaars.

Onze vaste locatie is Theater ZIMIHC Zuilen.

Ook bieden we met Verzet de Zinnen workshops voor volwassenen aan.

Het is ook mogelijk om Verzet de Zinnen te vragen om uw werk te beoordelen of te redigeren. Dit doen wij op aanvraag en tegen een geringe vergoeding. Vragen over het uitbrengen van een bundel of het maken van een cd kunnen wij beantwoorden en indien gewenst, tegen vergoeding, het hele proces begeleiden.

Bij Verzet de Zinnen vinden we het belangrijk om kwaliteit te bieden over het gehele brede spectrum dat de letteren te bieden heeft. Voor vragen kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen.

Volwassenen zijn uiteraard ook meer dan welkom op ons open podium. Het open podium vindt steeds plaats tijdens Writersblock. Wij verzoeken u om zich voor het open podium aan te melden maar dit is niet verplicht. Iedere deelnemer aan het open podium krijgt twee minuten de tijd om het werk te laten horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *