Kinderactiviteiten

Enthousiasmeren begint bij de jeugd. Als kinderen op jonge leeftijd het plezier in het spelen met taal wordt bijgebracht dan is de kans groot dat jongeren creatief blijven spelen met taal. Voor zowel kinderen als tieners organiseren wij dan ook verschillende activiteiten.
Wij hanteren voor deze activiteiten de volgende leeftijdsgroepen en passen ons aanbod daarop aan; 4-7 jaar (kinderen), 8-12 jaar (kinderen), 12-16 jaar (tieners). Voor jongeren (16+) organiseren wij andere evenementen.

Workshops en verjaardagspartijtjes;

Verzet de Zinnen is in te huren om workshops op scholen of welzijnsinstellingen (bijvoorbeeld buurthuizen) te organiseren. Daarnaast kunnen wij ook complete verjaardagspartijtjes organiseren. Neem voor meer informatie een kijkje in het menu onder ‘Workshops’. Vrijwel iedere workshop is ook als verjaardagspartij beschikbaar.

Naast de workshops en verjaardagspartijtjes willen wij ook regelmatig zelfstandig workshops en jeugdpodia organiseren.

Kindervakantieweek;

In de laatste week van de zomervakantie, van 14 t/m 18 augustus,  organiseren wij  in het Vorstelijk Complex (Utrecht Zuilen) een zomercultuurschool  voor kinderen. In deze week maken wij onze eigen voorstelling voor en door kinderen. Aan het einde van de week spelen wij deze voorstelling in het theater van Zimihc.

De medewerkers aan onze kinderactiviteiten zijn allemaal in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en zijn verplicht om een deskundige training te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *