3 gedachten over “Contact

 1. Peter Dejong

  Ha Menno, wij spraken elkaar afgelopen zondag in Delft.
  Zou erg leuk zijn ale er een keer iets samen gemaakt kan worden. Ben num zoals ik je vertelde bezig 1 van de idylles van Ilja Leonard Pfeijffer ‘te verbeelden’.
  Deed dat eerder al samen met acteur/verhalenverteller Piet vd Pas met teksten van Toon Telligen. Eeen voorstelling van ongeveer 20 minuten die wij veel hebben gespeeld. Veel langer geleden werkte ik samen met Remco Campert, Simon Vinkenoog en Bob den Uyl.
  Ik maak voornamelijk mijn eigen objecttheater voorstellingen maar het is soms ook erg lekker eens iets heel anders te doen. Zie boven.
  Altijd spannend om met anderen samen te werken!
  Groeten / Peter

 2. 62000vrztdznnn Bericht auteur

  Hoi Peter, het lijkt mij ook leuk om een keer samen te werken. ook Verzet de Zinnen staat altijd voor samenwerking open. Ik stuur je na ons festival (14/15 maart) een mail. Dank, Menno

 3. Niec van der Burgh

  De zin iedere derde zondag van de maand organiseert Verzet de Zinnen een podium in Kadmium. trok mij aan. Ik ga vaak naar een dergelijke middag in Schiedam en Spijkenisse en zing daar een paar van mijn liedjes. Graag wil ik ook zo’n bijdrage leveren in Delft. Ik heb tot mijn spijt nog geen liedje of gedicht over Delft maar misschien inspireert zo’n middag mij.

  Groeten Niec vd Burgh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *